داستان

معرفی کتاب

به دلیل مشکلاتی که در انتشار کتابهای الکترونیکی هست، مثل غیر مجاز بودن انتشار نسخه الکترونیکی کتابهای موجود در بازار یا انتشار برخی کتابها که حاوی مطالبی هستند که بعضاً انتشارشون دردسرساز خواهد شد، از این به بعد قصد دارم بیشتر به معرفی کتاب بپردازم و گهگاه هم کتابی رو برای دانلود کردن دوستان دیگر، اینجا قرار بدهم.

قبل از شروع، لازم میدونم بگم که نگاه من به یک کتاب، صرفاً نگاه یک خواننده ی معمولی است و به هیچ وجه تخصصی در معرفی و نقد کتاب ندارم. بنابراین نگاه ساده ی خودم به کتابهایی که میخونم رو اینجا می نویسم. به دلیل مشغله ی کاری و درسی زیادی که دارم، این معرفی کتابها احتمالاً با فاصله های نه چندان کم انجام خواهد شد!

از دوستانی که علاقمند به همکاری در گرداندن این سایت (یا سایت دیگه ای در مورد کتاب) هستند هم دعوت میکنم که با ایمیل ebooks@hamidcity.com تماس بگیرند و آمادگی خودشون رو اعلام کنند تا انشاءالله بتونیم سایت خوبی در زمینه ی کتاب راه اندازی کنیم.

اولین کتابی که میخوام معرفی کنم، کتاب «دو دنیا» اثر «گلی ترقی»، نویسنده ی ایرانی مقیم فرانسه است.

ترقی در این کتاب، مجموعه ای از خاطراتش رو به زبانی جذاب بیان کرده، طوری که خواننده در لحظه لحظه ی داستان، انتظار یک اتفاق رو میکشه. پیش و پس رفتن در زمان رو میشه یکی از ویژگیهای خوب این کتاب برشمرد.

داستانهای پرشور کودکی و نوجوانی ترقی با زبانی راحت و بدون لکنت بیان شده که فکر میکنم این مسئله هم خودش یکی از نکات جذاب این کتاب هست. در هر صورت اگر دلتون برای چند ساعت احساس شیرین کودکی و نوجوانی لک زده، خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم. البته در کنار شیرینی هاش، تلخی هایی هم داره که لازمه ی یه زندگیه!

در ضمن، این کتاب توسط «انتشارات نیلوفر» منتشر شده است.

———————————————————————-

پانوشت: ببخشید که خیلی کوتاه نوشتم. اگر پیشنهادی درباره ی نحوه ی معرفی کتاب دارید، حتماً در قسمت نظرات بگید. حتماً به بهتر شدن این سایت کمک خواهد کرد.

شنبه, شهریور ۱۶ام, ۱۳۸۷ فارسی, معرفی کتاب, داستان ۳ دیدگاه »

درها و دیوار بزرگ چین

این کتاب، شامل نوشته هایی کوتاه از «احمد شاملو»، شاعر، نویسنده، فرهنگ نویس، روزنامه نگار و مترجم شهیر ایرانی است [سایت رسمی احمد شاملو]

برای دانلود این کتاب، می توانید روی لینکهای زیر کلیک نمایید:

«درها و دیوار بزرگ چین» – قسمت اول [حجم: ۳٫۵ مگابایت]
«درها و دیوار بزرگ چین» – قسمت دوم [حجم: ۴٫۴ مگابایت]
«درها و دیوار بزرگ چین» – قسمت سوم [حجم: ۲٫۲ مگابایت]

شنبه, فروردین ۳۱ام, ۱۳۸۷ احمد شاملو, ادبیات, داستان ۱ دیدگاه »

دَندیل

مجموعه ی داستان «دَندیل» اثر «غلامحسین ساعدی»، رمان نویس و نمایشنامه نویس ایرانی، شامل ۴ داستان «دَندیل»، «عافیتگاه»، «آتش» و «من و کچل و کیکاووس» می باشد.

برای دانلود این کتاب، از لینکهای زیر استفاده کنید:

«دَندیل» – قسمت اول [حجم: ۴٫۶ مگابایت]
«دَندیل» – قسمت دوم [حجم: ۵٫۳ مگابایت]

جمعه, فروردین ۳۰ام, ۱۳۸۷ ادبیات, داستان, غلامحسین ساعدی بدون دیدگاه »

۸ داستان از نویسندگان جدید ایران

کتاب «۸ داستان از نویسندگان جدید ایران»، شامل ۸ داستان «آقا مهدی زیگزاگ دوز» نوشته ی «اکبر سردوز آمی»، «سنگ سیاه» اثر «محمدرضا صفدری»، «حفره» نوشته ی «قاضی ربیحاوی»، «جزیره بر آب» اثر «علی اصغر عبداللهی»، «عکاسی» نوشته ی «محمد محمد علی»، «آقا باور کن، آقا» نوشته ی «علی محمد اسفندیار»، «کره در جیب» نوشته ی «صمد طاهری» و «پدر و پسر» اثر «ناصر زراعتی» است. عنوان مقدمه ی این کتاب، «وجیزه ای در کارنامه ی این دفتر» نوشته ی «هوشنگ گلشیری» است.

کتابی که برای دانلود گذاشته ام، PDF شده ی کتابی به همین نام، منتشر شده در سال ۱۳۶۳ توسط نشر اسفار است. من هر چی در اینترنت جستجو کردم، اثر از چاپ جدید این کتاب ندیدم. اگر این کتاب به تازگی چاپ مجدد شده، دوستان اعلام کنند تا کتاب رو از روی سایت بردارم.

برای دانلود، روی لینک های زیر کلیک کنید:
«۸ داستان» – قسمت اول [حجم: ۴٫۴ مگابایت]
«۸ داستان» – قسمت دوم [حجم: ۴٫۵ مگابایت]
«۸ داستان» – قسمت سوم [حجم: ۳٫۸ مگابایت]

چهارشنبه, فروردین ۲۸ام, ۱۳۸۷ فارسی, هوشنگ گلشیری, ادبیات, داستان ۱ دیدگاه »

ستاره های شب تیره – فریدون تنکابنی

مجموعه داستان «ستاره های شب تیره»، نوشته ی «فریدون تنکابنی»، طنزپرداز و داستان نویس ایرانی است.

این مجموعه داستان، شامل داستانهای «کتاب انسان»، «ستاره های شب تیره»، «موقعیت مناسب»، «زندگی خوش دلپذیر ما»، «زندگی قسطی»، «مرد خیالاتی و سوسمار»، «ماشین مبارزه با بی سوادی»، «سه نوع خوشبختی»، «کاغذ کادو و گل اسکاچ»، «زندگی یعنی مبارزه» و «یک محفل بسیار بسیار هنری» است.

برای دانلود این کتاب، روی لینک زیر کلیک نمایید:

ستاره های شب تیره – حجم فایل: ۶٫۷ مگابایت

چهارشنبه, فروردین ۲۱ام, ۱۳۸۷ فریدون تنکابنی, داستان ۱ دیدگاه »